YILDIRIM, GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçeye kazandırmaya hazırlandığı Yiğitler Spor Tesisi’nde inşaat seviyesi yüzde 95’e, Akçağlayan Spor Tesisi’nde ise seviye yüzde 85’e ulaştı.

YILDIRIMLI GENÇLER GELECEĞİ PLANLIYOR

Yıldırım Belediyesi geleceğin yöneticileri olacak gençleri aynı masa etrafında toplayarak yönetimde söz sahibi olmaları adına ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenliyor.

EKMEK KAPILARI YILDIRIM’DA ARALANIYOR

Hizmet masalarıyla Yıldırımlıların tüm taleplerine anında yanıt veren Yıldırım Belediyesi, İstihdam Masası ile iş arayan vatandaşlara umut oluyor.

MİNİK KURSİYERLERE SERTİFİKALAR BAŞKAN AMCA’LARINDAN

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen satranç ve İngilizce eğitim kursunu tamamlayan kursiyerler, katılım belgelerini Başkan İsmail Hakkı Edebali’den aldı.

YILDIRIM’DA KAÇAK YAPIYLA KARARLI MÜCADELE

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçedeki plansız ve güvenli olmayan konutların yerine doğru standartlarda ve kalitede yapılar kazandırmasına öncülük eden Yıldırım Belediyesi, diğer yandan vatandaşların güvenliğini tehdit eden ve şehir estetiğine zarar veren kaçak yapılarla mücadelesine taviz vermeden devam ediyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini, dini vecibelere uygun ve konforlu bir şekilde yerine getirebilmeleri için kurban pazarları ve kesim yerlerindeki hazırlıklarını sürdürüyor.