BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, görev süresindeki ilk istişare toplantısını AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdi.

MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLACAĞIZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mazbatasını almasının ardından düzenlenen tören ile görevi İsmail Hakkı Edebali’den devraldı.

YILDIRIM BELEDİYESPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 24. Hafta karşılaşmasında Yalova Temsilcisi Kadıköyspor’a konuk oldu.

YILDIRIM BELEDİYESPOR’UN PLAY-OFF İNADI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 23. Hafta karşılaşmasında konuk ettiği İzmirspor’u 1-0 mağlup ederek Play-Off umudunu korudu.

BURSA DERBİSİ’NDE KAZANAN YILDIRIM BELEDİYESPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesini sürdüren Yıldırım Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Orhangazi Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek puanını 46’ya çıkardı.

YILDIRIM’IN ÇEHRESİ GÜZELLEŞİYOR

Yıldırım Belediyesi, şehir estetiğini bozan görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.