HUZURLU VE GÜVENLİ ŞEHİR YILDIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa ve Yıldırımlıların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında kilit rol oynayan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Önder’i ağırladı.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, BELEDİYE BAŞKANI OLARAK İLK NİKAHLARINI KIYDI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, göreve başladıktan sonra, hayatlarını evlilik yolunda birleştiren çiftlerin nikah akitlerini onaylayarak, başkan olarak ilk nikahları kıydı.

KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen Yıldırım Belediyesi 2019-2024 Seçim Dönemi’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı’nda meclis başkan vekilleri ve komisyonlar belirlendi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

YILDIRIM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, seçim sürecinde verdikleri destekle Yıldırım’da elde edilen başarıda katkıları olan AK Parti’nin önemli isimlerini ağırladı.

YILDIRIM’I BİRLİKTE İHYA VE İNŞA EDECEĞİZ

Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini devralan Oktay Yılmaz, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay’ı ağırladı.