MODERN PAZARYERLERİ YILDIRIM’A ÇOK YAKIŞACAK

Yıldırım Belediyesi’nin, Mimarsinan, Piremir ve Millet Mahalleleri’ne kazandıracağı kapalı pazar yerlerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

YILDIRIM’DA KANSERLE MÜCADELEDE ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ

Yıldırım Belediyesi, KETEM’de gerçekleştirilen ücretsiz taramalar ile kansere karşı etkin mücadelesini sürdürerek ilçe sakinlerinin sağlığına doğrudan katkı veriyor.

YILDIRIM’DA ‘STANDART’LAR YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) temsilcilerini ağırladı.

İTALYA’DA ERGUVAN ESİNTİSİ

Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Oyunları Topluluğu İtalya’nın Pontelandolfo kasabasında düzenlenen ‘Pontelandolfo Folk 2018 Festivali’nde Türkiye’yi temsil etti.

SÖZ GENÇLERDE

Yıldırım Belediyesi, gençler için farkındalık yaratmak, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerin devamlılığını sağlamak, ilçenin geleceğine ve şehre yön verecek fikirler üretmek konusunda ortak bir anlayış oluşturmak amacıyla ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

YILDIRIM’DA 78 ÇOCUK SÜNNET HEYECANI YAŞADI

Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla Beyazıt Mahalle Muhtarlığı ve Bereket Cami Derneği paydaşlığında düzenlenen sünnet cemiyetinde 78 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.