‘YILDIRIM’ E-BELEDİYECİLİK HİZMETLERİYLE FARK OLUŞTURUYOR

E-Belediyecilik hizmetleriyle ilçe sakinlerine belediyeye uğramadan hizmet alma imkanı sağlayan Yıldırım Belediyesi, Yıldırımlıların günlük hayatlarını kolaylaştırıyor.

YILDIRIM’DA PARKLARA KIŞA ÖZEL BAKIM

Çevre dostu belediyecilik anlayışı içinde faaliyetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, mahallelerde bulunan park ve bahçeleri kış aylarına hazırlıyor.

ULAŞIM SORUNUNA ‘YILDIRIM’ ÇÖZÜMLER

Artan nüfus yoğunluğu ile birlikte oluşan trafik problemlerine karşı alternatif çözümler üreten Yıldırım Belediyesi, ilçenin her alanda yaşanabilir şehir olması adına gerçekleştirdiği çalışmalarla güvenli trafik akışını sağlamaya devam ediyor.

YILDIRIM BAYEZİD GENÇİLK MERKEZİ’NDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak çalışmalarıyla ilçeye kazandırılmaya hazırlanılan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nde, inşaat çalışmaları yüzde 38’lik seviyeye ulaştı.

YILDIRIM’DA SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Vatandaş odaklı hizmetleriyle insana dokunan çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, oluşturduğu çözüm merkezi ile ilçe sakinlerinin taleplerine kısa sürede cevap veriyor.

YILDIRIM ‘ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE’ SAHİP ÇIKIYOR

İnsan odaklı hizmetleriyle belediyeciliğe yeni soluk getiren Yıldırım Belediyesi, vatanın birliği ve bütünlüğü ile milletin huzuru için canlarını feda eden şehitlerin yakınları ve gazileri ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son