SELÇUKBEY VE EĞİTİM MAHALLE KONAKLARI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından gelecek nesillere mahalle kültürünün ve sahip olunan toplumsal değerlerin aktarılması amacıyla ilçeye kazandırılan Selçukbey ve Eğitim Mahalle konakları hizmete hazır hale geldi.

YILDIRIMLI KADINLARDAN SPOR MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

Sağlıklı toplum yapısının oluşması adına ilçede spor seferberliğine imza atan Yıldırım Belediyesi, kadın spor merkezleri ile Yıldırımlı kadınları sporla buluşturuyor.

SAĞLIK TESİSLERİ YILDIRIMLILARIN YAŞAMINA DEĞER KATIYOR

Yıldırım Belediyesi, sağlık tesisleriyle ilçe sakinlerinin yaşamına değer katıyor.

‘NAİM SÜLEYMANOĞLU SPOR KOMPLEKSİ’ TAMAMLANDI

Yıldırım Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğiyle ilçeye kazandırılan Türkiye’nin en büyük spor kompleksi hizmete hazır hale geldi.

MESLEK EĞİTİMİNE YIL-MEK İMZASI

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK), Yıldırımlıları meslek sahibi yaparak kişisel gelişimlerine doğrudan katkı sağlıyor.

YILDIRIM’IN YEŞİL VE MAVİYE AÇILAN KAPISI

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Sular Vadisi Doğa Parkı açılış için gün sayıyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son