TARİHİ İŞ BİRLİĞİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın UNESCO Tarihi Miras Listesi’nde yer alan eserlerin korunması ve tanıtılması için projeler hazırladıklarını söyledi.

ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret eden MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, Başkan Yılmaz’a desteklerinin ve güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

YILDIRIMLI MİNİKLERİN DİPLOMA HEYECANI

Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencileri, Adile Naşit Tiyatrosu’nda düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomalarını aldı.

‘0’ ATIK PROJESİNE ANNE DESTEĞİ

Yıldırım Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen ‘Anne Eli Değsin’ projesi kapsamında, sıfır atık ile anne elinden çevreyi kirletmeyen doğa dostu bez torbalar üretiliyor.

BAŞKAN YILMAZ, ESNAF İLE MASA TENİSİ OYNADI

Her hafta Yıldırım’ın farklı bir mahallesine ziyaretler gerçekleştirerek ilçe sakinleri ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bağlaraltı Mahallesi’nde esnaf ve bölge sakinleri ile bir araya geldi.

GENÇLER ÇİFTE BAYRAM YAŞADI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bağlaraltı Mahallesi sakinlerinden Mehmet Şerifoğulları’nın oğluna önce kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son