YILDIRIM TIP MERKEZİ VATANDAŞA ŞİFA OLUYOR

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçe sakinlerine sağlık hizmeti de sağlayan Yıldırım Belediyesi, Tıp Merkezi ile vatandaşların temel ihtiyaçlarından olan sağlık alanında örnek çalışmalara imza atıyor.

YILDIRIM BELEDİYESPOR’UN ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi Yıldırım Belediyespor, 12. Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Salihli Belediyespor’u 3-1 mağlu ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

YILDIRIMLI KADINLAR SEMİNERDE BULUŞTU

Yıldırım Belediyesi, gençlere ve kadınlara yönelik düzenlenen eğitici ve bilgilendirici seminerler başta olmak üzere, toplumun tamamında farkındalık uyandıracak programlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

ÇOCUK SESLERİ YILDIRIM KREŞLERİNDE YANKILANACAK

Gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve destek çalışmalarıyla ilçenin geleceğine katkı sunan Yıldırım Belediyesi, bölgesel kreşleriyle Yıldırımlı minikleri yarınlara hazırlayacak.

BİR TARİH YILDIRIM’DA AYAĞA KALKIYOR

İlçede zamana meydan okuyan sivil mimari örneği yapıları restore eden Yıldırım Belediyesi, ayağa kaldırdığı tarihi ve kültürel mirası gelecek nesillere aktarıyor.

YILDIRIMLI MİNİK RAKETLER ZİRVEDE

Yıldırım Belediyespor’un yıldız tenisçileri Mina Kaş, İnci Arı ve Tuna Dönmez Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 8 Yaş Tenis İl Müsabakalarına kazandıkları madalyalarla damga vurdular.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son