YILDIRIM BELEDİYESPOR TUTULMUYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi Yıldırım Belediyespor, 5. Hafta karşılaşmasında ağırladığı Ödemişspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN 2019 MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Yıldırım Belediye Meclisi Toplantısı’nda, 2019 yılı Mali Bütçesi 472 milyon 750 bin TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

YILDIRIMLI MİNİKLER İÇİN GÜVENLİ OYUN ALANLARI

İlçenin parklarında gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle şehrin güzelliğine güzellik katan Yıldırım Belediyesi, temizlik, sulama ve revizyon çalışmalarının yanı sıra park ekipmanlarını da yeniliyor.

ALTIN RAKET BAŞARIYA DOYMUYOR

Yıldırımlı raket Ozan Çetin, Türkiye Tenis Federasyonu Büyükler Tenis Turnuvası’nda şampiyon olarak kariyerindeki başarılara bir yenisini daha ekledi.

PİREMİR KAPALI PAZAR YERİ HIZLA YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediyesi, Piremir Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık özlemine son veriyor. Bölgenin çehresini değiştirecek çok fonksiyonlu kapalı pazar yeri inşaatının yarısı tamamlandı.

YILDIRIM’DA ÇÖP EV TEMİZLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden yaklaşık 2 kamyon çöp çıkarttı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son