BAŞKAN YILMAZ’DAN BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKAN YAŞLILARA ÇİKOLATA İKRAMI

Yıldırım Belediyesi koronavirüs önlemlerinin ilk gününden itibaren yardımcı olduğu 65 yaş ve üstü vatandaşlara desteğini Ramazan Bayramı’nda da sürdürdü.

‘BİR ARADA OLAMASAK DA GÖNÜLLERİMİZ BİR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçe sakinlerinin ve tüm İslam coğrafyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

CADDE VE SOKAKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

İnsan odaklı projeleriyle gelecek kuşaklara sağlıklı ve kaliteli bir çevre bırakmayı amaç edinen Yıldırım Belediyesi, temiz bir Yıldırım için çalışmalarını sürdürüyor.

DÖNÜŞÜME VATANDAŞ DESTEĞİ

Yıldırım Belediyesi, riskli alanda bulunan Mevlana Mahallesi’nde gerçekleştireceği güvenli, modern ve sağlıklı konutlardan oluşacak 7. Etap kentsel dönüşüm projesi ile vatandaşlara yeni bir hayatın kapılarını aralayacak.

BEYAZIT’A SPOR TESİSİ

Yıldırım Belediyesi çocukların ve gençlerin sağlıklı yaşamın temel unsuru olan sporla iç içe yetişmeleri için spor tesislerini ilçeye kazandırıyor.

‘KORONAVİRÜS SÜRECİNDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ’

Yıldırım Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan ‘Ramazan İrfanı’ programına katılan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, gündemi değerlendi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son