PLANSIZ YAPILAŞMA İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

BAŞKAN YILMAZ ‘HUZUR’ ZİYARETİNDE

Her Cuma ilçenin farklı bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Selçukbey Mahallesi Huzur Caddesi esnafı ve bölge sakinleri ile bir araya geldi.

YILDIRIM’DA ÇÖP EV TEMİZLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden yaklaşık 1 kamyon çöp çıkarttı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN KARDEŞ ZİYARETİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın kardeş şehri olan Bulgaristan’ın Kırcaali iline bağlı Cebel ilçesini ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZ BATI TRAKYA’DA

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Batı Trakya soydaşlarla bir araya geldi.

ŞEHRİ HİLAL’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Yıldırım Belediyesi, on bir ayın sultanı olan Ramazan ayının atmosferine uygun programlarla her akşam ilçe sakinlerini bir araya getirdiği Şehr-i Hilal etkinliklerinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son