19 MAYIS RUHU GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türk Milleti’nin kurtuluş yürüyüşünün ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un 100. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

YILDIRIM’DA DAYANIŞMA İFTARI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve aileleri ile iftar sofrasında buluştu.

ESNAFIMIZ CAN DAMARIMIZ

Her hafta ilçenin farklı bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Anadolu Mahallesi Karlıdağ Caddesi esnaf ve bölge sakinleri ile bir araya geldi.

‘ENGELSİZ SAHNE’YE MÜZİK AKADEMİSİ DAMGASI

Yıldırım Belediyesi Müzik Akademisi ve Engelsiz Mutfak kursiyerleri, engel tanımayan insanların başarı öykülerini tüm Türkiye ile paylaşan TRT Müzik'in 'Engelsiz Sahne' programına konuk oldu.

‘ŞİMDİ YILDIRIM DURUŞU VAR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, parti temsilcileri ve meclis üyelerini ağırladı.

EKONOMİYE YÖN VERENLERLE İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.