YILDIRIM, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Hizmet önceliğine çocukları koyan Yıldırım Belediyesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN 11 EYLÜL KUTLAMASI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa’nın kurtuluşunun Türk Milleti’nin bağımsızlık mücadelesine güç ve yön verdiğini ifade etti.

YILDIRIM’DA YERALTINA 770 ARAÇLIK KATLI OTOPARK

Yıldırım Belediyesi, Şükraniye Mahallesi’ne kazandırmaya hazırlandığı meydan düzenlemesi projesinde yer alan yer altı katlı otopark ile şehirlerin en önemli sorunlarından biri olan araç parkına alternatif çözüm üretiyor.

ENGELSİZ YÜREKLERE ‘YILDIRIM’ MUTLULUK

Yıldırım Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle örnek uygulamalara imza atarken, ilçedeki engelli vatandaşların doğum günlerini kutlayarak mutluluklarına ortak oluyor.

YILDIRIM’DA ÇÖP EV OPERASYONU

Çevreye kötü koku yaydığı için mahalle sakinlerinin şikâyet ettiği evden yaklaşık 3 ton çöp çıkartıldı.

YILDIRIMLI ÇOCUKLARA OKULLARA HAZIRLIK TESTİ

Yıldırım Belediyesi okula başlama yaşına gelen miniklere Metropolitan Okul Olgunluğu Testi uygulayarak okula hazırlık durumlarını tespit ediyor.