YILDIRIM’DA ÖRNEK TEMİZLİK UYGULAMALARI

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 565 kişilik temizlik ordusu ile ilçede haftanın her günü kesintisiz hizmet veriyor.

KIŞ ÇİÇEKLERİ YILDIRIM’I SÜSLÜYOR

Şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle de ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.

YILDIRIMLI MİNİKLERE YANGIN VE DEPREM EĞİTİMİ

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerde afet bilincini oluşturmak amacıyla okullarda tatbikatlı uygulamalarla eğitimler veriliyor.

GİRİŞİMCİLERİN GÖZDESİ YILDIRIM

Girişimciler tercihini, ekonomik kalkınmaya katkı sağlanması adına önemli projelerin ve iş yeri açılmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hayata geçtiği Yıldırım’dan yana tutarken, son beş yılda Yıldırım Belediyesi tarafından müteşebbislere 3 bin 746 iş yeri çalışma belgesi verildi.

YILDIRIM’DA 7’DEN 70’E ETKİLİ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Yıldırım Belediyesi, bireylere ve ailelere rehberlik hizmeti verdiği Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile Yıldırımlılara destek olmayı sürdürüyor.

MİNİK KALPLERDEN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Değerleriyle, kültürüyle, inançlarıyla, medeniyetini temsil edecek nesiller olarak yetişen Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri, kardeşlik elini bu kez Bitlis’in Göldüzü Köyü’ne uzattı.