BAŞKAN EDEBALİ’NİN ÖZEL KONUKLARI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin misafiri olarak bir haftalık gezi için Bursa’ya gelen, Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi öğrencileri, Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıdı.

VATAN’DA DÖNÜŞÜM ZAMANI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında bin 150 hak sahibine projenin detayları hakkında bilgi verdi.

OSMANLI MİRASI YILDIRIM’DA CANLANIYOR

Osmanlı’nın beylikten devlete geçişine tanıklık eden Yıldırım’a, mimarisiyle dönemin kültürünü yansıtacak Osmanlı Arastası kazandırılıyor.

YILDIRIM BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Yıldırım Belediyespor gerçekleştirdiği ilk antrenmanla sezona ‘merhaba’ dedi.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİĞE YATIRIM

Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak çalışmalarıyla ilçeye kazandırılmaya hazırlanılan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, tamamlandığında gençlere özel tasarlanan bir sosyal yaşam alanı olarak hizmet sunacak.

VATAN MAHALLESİ’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJE

Yıldırım Belediyesi’nin Vatan Mahallesi için hazırladığı kentsel dönüşüm projesinin çalışmalarını ve hak sahipliği hak edişleri tamamlandı. Uzlaşma görüşmeleri 4 Ağustos tarihinde başlayacak.