YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ZOONOZ HASTALIKLARA KARŞI ÖNLEM

Yıldırım Belediyesi hayvanlardan insanlara geçebilen zoonoz (şarbon, tüberküloz) hastalıklara karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

YILDIRIMLILARIN SAĞLIĞI BİZE EMANET

Türkiye’de sağlık hizmeti veren 5 belediyeden biri olan Yıldırım Belediyesi, Tıp Merkezi ile ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarından olan sağlık alanında örnek çalışmalara imza atıyor.

BAŞKAN EDEBALİ KARADENİZSİAD’A KONUK OLDU

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karadenizli Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (KARADENİZSİAD) ziyaret etti.

KARADENİZ'DE İDEAL GENÇLİK FIRTINASI

Yıldırım Belediyesi, tarafından oluşturulan İdeal Gençlik Hareketi Karadeniz’e çıkarma yaptı.

YILDIRIMLI MİNİKLERİN SÜNNET HEYECANI

Sosyal belediyecilik hizmetleriyle ilçe sakinlerinin hayatına mutluluk katan Yıldırım Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 622 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımını attı.

YIL-MEK YENİ KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Mesleki eğitimlerle Yıldırımlılara altın bilezik kazandıran, okul öncesi eğitim sınıflarıyla miniklerin geleceğine değer katan Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK), 2018-2019 eğitim yılında yeni kursiyerlerini bekliyor.