RAMAZAN İKLİMİ ‘ŞEHR-İ HİLAL’ İLE TAÇLANIYOR

Yıldırım Belediyesi, on bir ayın sultanı olan Ramazan ayının atmosferine uygun programlarla ilçe sakinlerine manevi bir iklim yaşatıyor.

HİZMET VE ÜRETİM DÖNEMİ

TÜMSİAD Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve yönetimini ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gelecek 4 yılın hizmet, üretim ve kalkınma dönemi olacağını söyledi.

HİZMET VE ÜRETİM DÖNEMİ

BÜROKRASİNİN YERİNİ HİZMET ALACAK

Yıldırım Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında meclis toplantısında gündeme sunulan ve oy birliği sağlanan önerge ile alınan karar doğrultusunda 9 müdür kadrosunu iptal etti.

BURSA’NIN EN GENÇ MUHTARI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yiğitler Mahallesi Muhtarı seçilen 1990 doğumlu Ferhat Sarman, Yıldırım’ın 69 ve Bursa’nın 1060 mahallesi arasında en genç mahalle muhtarı olarak görev yapıyor.

BAŞKAN YILMAZ’DAN KOMŞU ZİYARETİ

Her Cuma ilçenin farklı bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Belediye Hizmet Binası’nın da bulunduğu Kurtuluş Caddesi’nde esnaf ve Davutdede Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.