‘ŞEHR-İ HİLAL’ ETKİNLİKLERİ YILDIRIM’DA BAŞLIYOR

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının manevi atmosferine uygun programlarla ilçe sakinlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yıldırım Belediyesi, Bayrak Alanı'nda düzenlenecek birbirinden güzel etkinliklerde Yıldırımlılarla biraraya gelecek.

BAŞKAN YILMAZ YEŞİL’DE

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yeşil Cami’nde kıldığı teravih namazı sonrasında Yeşil ve Emirsultan Mahallesi sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

SANAT DOLU GECE YILDIRIMLILARI MEST ETTİ

Yıldırım Belediyesi Erguvan Gösteri Sanatları Topluluğu ile Yıldırım Sanat Kursları eğitmen ve kursiyerlerinin hazırladığı yılsonu gösterisi ve sergi ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

HAZRETİ ALİ CAMİ İBADETE AÇILDI

Yıldırım Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Hazreti Ali Cami, Başkan Oktay Yılmaz’ın katıldığı törende dualarla ibadete açıldı.

YEŞİLYAYLA SAĞLIK MERKEZİ’NE KAVUŞTU

İlçe sakinlerini sağlık hizmetlerine en hızlı şekilde ulaştırmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, Aslanoba Ailesi ile birlikte ilçeye modern sağlık tesisi kazandırdı.

GENÇLERE ALTIN BİLEZİK

Yıldırım Belediyesi ve BTSO, ilçedeki gençlerin meslek sahibi olması ve istihdamına yönelik ortak projelere imza atacak.