YILDIRIM BELEDİYESİ SEVİMLİ DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR

Yıldırım Belediyesi, sokak hayvanlarına şefkat elini uzatarak sevimli dostların barınması ve tedavisinin yanı sıra sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşmasını sağlıyor.

YILDIRIMLILAR KÜLTÜR TURLARIYLA TÜRKİYE’Yİ GEZİYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine sahip şehirlerine ücretsiz olarak düzenlenen kültür turlarında Eylül ayı kayıtları başladı.

YILDIRIM’DA SAĞLIK YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

İlçe sakinlerini sağlık hizmetlerine en hızlı şekilde ulaştırma hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Aslanoba A.Ş. ile gerçekleştirdiği iş birliği doğrultusunda Yeşilyayla Mahallesi’ne aile sağlığı merkezi kazandırıyor.

ZAFERLERE ALIŞ TÜRKİYE

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Büyük Taarruz’un 96. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

YILDIRIM’DA KREŞLERİ ÇOCUK SESLERİ DOLDURACAK

Gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve destek çalışmalarıyla ilçenin geleceğine katkı sunan Yıldırım Belediyesi, bölgesel kreşleriyle Yıldırımlı minikleri yarınlara hazırlayacak.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU YILDIRIM’A GELDİ

Uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın gururu olan Yıldırım Belediyespor sporcuları, şampiyonlukları ilçeye getirmeye devam ediyor.