BURSA DERBİSİNDE GÜLEN TARAF YILDIRIM BELEDİYESPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 19. Hafta karşılaşmasında konuk ettiği bir diğer Bursa ekibi Gülbahçespor’u 2-0 mağlup ederek lider Somaspor’la olan puan farkını 2’ye indirdi.

YILDIRIM’DA SEVGİYE KARŞI ‘ENGEL’ YOK

Sosyal Belediyecilik alanında şehrin yaşamına önemli dokunuşlar yapan Yıldırım Belediyesi, oluşturduğu ‘Müzik Akademisi ve Engelsiz Mutfak’ projeleri ile dezavantajlı bireylere umut ışığı oluyor.

PARK VE YEŞİL ALANLAR YILDIRIM’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Parklarda gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle şehre güzellik katan Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırırken, temizlik işlemlerinin yanında ekipmanları eskiyen ya da zarar gören alanlarda revizyon çalışmaları da yapıyor.

YENİ YETENEKLERE YILDIRIM İMZASI

Kültür sanat programlarıyla sanatseverlerin beğenisini kazanan etkinliklere imza atan Yıldırım Belediyesi, düzenlediği ücretsiz sanat kurslarıyla yeni yetenekleri gün yüzüne çıkarıyor.

AFETLERE KARŞI ‘YILDIRIM’ ÖNLEMLER

Yıldırım Belediyesi, Bursa ve çevre şehirlerde meydana gelerek kendini hatırlatan, geçmişte büyük acılara neden olan depremlere karşı Afet Yönetim Merkezi, Afet Eylem Planı ve Yıldırım Arama Kurtarma Ekibi (YAK) ile teyakkuzda bulunuyor.

56 BİN YILDIRIMLIYA KANSER TARAMASI

Yıldırım Belediyesi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nde (KETEM) gerçekleştirilen ücretsiz taramalar ile kansere karşı etkin mücadelesini sürdürüyor.