YILDIRIMLI RAKET RAKİP TANIMIYOR

Yıldırımlı başarılı raket Ozan Çetin, Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Yaz Kupası 3 turnuvasında şampiyon olarak kariyerinin en büyük başarısını elde etti.

KAYIP GENÇLERİ YILDIRIM BELEDİYESİ ARAMA-KURTARMA EKİPLERİ BULDU

Yıldırım Belediyesi Arama-Kurtarma ekipleri, Erikli Yayla bölgesinde aileleri ile gittikleri piknikte kaybolan iki genci gerçekleştirdikleri 3 saatlik çalışma sonucunda buldu.

BAŞKAN EDEBALİ, KARESİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ’I AĞIRLADI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ağırladı.

YILDIRIM’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Cadde ve sokaklardaki bakım, onarım çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, parke ve bordür ve engelli taşı yerleştirme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.

YIL-MEK YENİ UFUKLARIN KAPILARINI AÇIYOR

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) yabancı dil branşları, kariyer planlaması yapmak isteyenlerden, kişisel gelişim için katılım gösterenlere kadar binlerce Yıldırımlı için yeni bir dil öğrenme fırsatı sunuyor.

KENDİ KIYAFETLERİNİ KENDİLERİ DİKİYORLAR

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) bünyesinde faaliyet gösteren giyim kursuna devam eden kursiyer kadınlar kendi giysilerini kendileri üretiyor.