YILDIRIM’DA HİZMET ÇITASI YÜKSELDİ

Yıldırım Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ve etkin hizmet vermek amacıyla kurum içi eğitimlerini aralıksız sürdürürken yaptığı çalışmalarla fark oluşturdu.

GELECEĞİN ŞAMPİYON CİMNASTİKÇİLERİ YILDIRIM’DA YETİŞİYOR

Çocukları televizyon ve bilgisayar bağımlılığından uzaklaştırıp spora teşvik etmek amacıyla çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, Çocuk Cimnastik Merkezleri ile miniklere spor yapma alışkanlığı kazandırarak sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyor.

SELÇUKBEY VE EĞİTİM MAHALLE KONAKLARI AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından gelecek nesillere mahalle kültürünün ve sahip olunan toplumsal değerlerin aktarılması amacıyla ilçeye kazandırılan Selçukbey ve Eğitim Mahalle konakları hizmete hazır hale geldi.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİME YILDIRIM DAMGASI

Okul öncesi eğitim hizmetiyle binlerce çocuğu temel eğitime hazırlayan Yıldırım Belediyesi, değerleriyle, kültürüyle, inançlarıyla yetişerek medeniyetini temsil edecek nesillere imza atıyor.

YILDIRIMLI KADINLARDAN SPOR MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

Sağlıklı toplum yapısının oluşması adına ilçede spor seferberliğine imza atan Yıldırım Belediyesi, kadın spor merkezleri ile Yıldırımlı kadınları sporla buluşturuyor.

SAĞLIK TESİSLERİ YILDIRIMLILARIN YAŞAMINA DEĞER KATIYOR

Yıldırım Belediyesi, sağlık tesisleriyle ilçe sakinlerinin yaşamına değer katıyor.