‘SULAR VADİSİ BURSA’NIN VİZYONUNA DEĞER KATACAK’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yapımında son aşamaya gelinen ve içerdiği su temasıyla Türkiye’ye örnek projelerden olan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ağırlayarak vizyon projenin detaylarını aktardı.

BİLGE EKRAN AYDINLATIYOR

Yıldırım Belediyesi, ilçede okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla önemli projeyi daha hayata geçirdi.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN ÇAĞRI MERKEZİ SÜPRİZİ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çağrı Merkezi’nde vatandaşların aramalarına bizzat cevap vererek gelen talep ve önerileri dinleyerek ilgili birimlere aktardı.

YILDIRIMLILARDAN KÜLTÜR TURLARI’NA YOĞUN İLGİ

Yıldırım Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine sahip şehirlerine ücretsiz olarak düzenlenen kültür turlarında Ağustos ayı kayıtları başladı.

YILDIRIM’DA ‘AKIL OYUNLARI’

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen akıl oyunları eğitim kursunu tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN BASIN MENSUPLARINA KUTLAMA

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.