DÖNÜŞÜM ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL

514 kilogram atık pil toplayarak geri dönüşüme kazandıran Peyami Safa Ortaokulu öğrencilerini kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızın gösterdiği sosyal bilinç de en az topladıkları piller kadar önemli” dedi.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ERKEN ÖDEME ÇAĞRISI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyelerinde bulundu.

YILDIRIM’DA ORYANTİRİNG RÜZGARI

Yıldırım Belediyesi spora ve sporcuya sürdürdüğü destek kapsamında 11 Mayıs Dünya Oryantiring Günü’nde, Uludağ Üniversitesi Oryantiring Topluluğu ile birlikte Yıldırım’da bin 400 öğrenciye spor yaptırdı.

BURSASPOR’UN GELECEĞİNE ‘YILDIRIM’ DESTEK

21 Yaş Altı Ligi’nde şampiyonluğa koşan Bursaspor Futbol takımı ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Futbolcu fabrikası Vakıfköy’e hizmetlerimizi devam ettirerek Bursaspor’umuzu ve Yıldırım’ı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN SAĞLIK MELEKLERİNE ZİYARET

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nde Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde görev yapan hemşireleri ve kadın personeli ziyaret ederek çiçek verdi.

YILDIRIM’DA SÖZ ÇOCUKLARIN

Çocukların öncelikli hizmet gruplarında yer aldığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin sorunlarına kayıtsız kalmayan, yaşadığı yere aidiyet duygusu besleyen çocuklarımızın isteklerini en kısa sürede yerine getiriyoruz” dedi.