YILDIRIM’DA YERİNDE VE BİRLİKTE YÖNETİM

​Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kurtoğlu Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi, esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN 2 HALI SAHA DAHA

​Yıldırım Belediyesi, gençlerin sporla daha fazla vakit geçirebilmesi için sağlıklı ortamlar oluştururken kentin spor altyapısını güçlendirmek amacıyla ilçeye spor kompleksleri ve halı sahaları kazandırıyor.

YILDIRIM’DA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİYOR

​Yıldırım Belediyesi 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilçedeki anaokullarında Düzenlediği ‘Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler’ etkinliğiyle diş sağlığının önemine dikkat çekti.

SIRACEVİZLER SOSYAL YAŞAM MERKEZİ YILDIRIM’A DEĞER KATACAK

​Yıldırım Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı; bünyesinde kapalı pazar yeri, otopark, kadın ve çocuklar için spor salonları, kafeterya, muhtarlık, idari ofisler olacağı sosyal yaşam alanı projesinde sona yaklaşılıyor.

YILDIRIM’DA SPORDA ÇITA YÜKSELİYOR

‘Mimar Sinan Spor Tesisi’ni sil baştan yenileyip modern bir komplekse dönüştüren Yıldırım Belediyesi, ilçeye 5 yıldızlı bir spor merkezi kazandırdı.

BİZ ŞEHRİ, ÖĞRETMENLER GELECEĞİ İNŞA EDİYOR

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Yıldırım Meslek Edindirme Kursları, Engelsiz Yaşam Okulu, Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezleri ve Yıldırım Belediyesi Kreşi’nde eğitim veren öğretmenlerle buluştu.

İlk Önceki Toplam: 252 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.

KAMU SPOTU