İSABEY’E 150 SOSYAL KONUT

Toplu Konut İdaresi’nin yurt genelinde başlattığı 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Yıldırım’da 150 konut İsabey Mahallesi’nde yapılarak hak sahiplerine teslim edilecek.

YILDIRIM’DA TERÖRLE MÜCADELE STRATEJİLERİ KONUŞULDU

Yıldırım Belediyesi’nin her hafta düzenlemiş olduğu Siyaset Akademisi-Uluslararası İlişkiler Okulu’na konuk olan Araştırmacı Doç. Dr. Hüseyin Alptekin, ‘Terörle Mücadele Stratejileri’ konusu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

BAŞKAN YILMAZ’DAN GECE KAR MESAİSİ

Yıldırım Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksaklıklar yaşanmaması adına karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ederken, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da gecenin ilerleyen saatlerinde sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

YILDIRIM’DA PANDEMİ İLE ‘YETKİN’ MÜCADELE

Koronavirüs salgınıyla etkin mücadele amacıyla hijyen çalışmalarının yanı sıra ilçedeki kurum ve kuruluşlara yönelik her türlü desteği sağlayan Yıldırım Belediyesi, YETKİN Dijital Onay gibi genişlettiği e-belediyecilik uygulamalarıyla da hem hemşehrilerini hem de çalışanlarını sosyal temastan uzak tutmayı başardı.

ÜNLÜ SANATÇI YAVUZ BİNGÖL'DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmaya hazırlanan ve 7 gün 24 saat hizmet verecek olan ‘Uyumayan Kütüphane’ ünlü ses ve sinema sanatçısı Yavuz Bingöl’ü ağırladı.

YILDIRIM’DA KAR MESAİSİ BAŞLADI

Yıldırım Belediyesi ekipleri, kar yağışıyla birlikte vatandaşların olumsuzluk yaşamaması adına çalışmalarına başladı.

İlk Önceki Toplam: 108 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki