BAKAN KURUM’DAN YILDIRIMLILARA ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ MÜJDESİ

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile birlikte yaptığı Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

YILDIRIM’DAN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Yıldırım Belediyesi’nin gençlere ve eğitime desteği sürüyor. İlçeye kazandırdığı kütüphaneler ve çalışma salonlarının yanı sıra; kurslar, deneme sınavları ve motivasyon seminerleri ile öğrencilerin yanında olan Yıldırım Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında da ‘Tercih Danışmanlığı’ ile alanında uzman rehber öğretmenleri gençlerle buluşturuyor.

YILDIRIM’DA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİYOR

​Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli diş hekimleri, ilçenin dört bir yanında ağız-diş taraması ve bilgilendirme çalışmaları yaparak çocukları bilinçlendiriyor.

YILDIRIM’DA TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU

Yıldırım Belediyesi Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi’nde, mesleki eğitim çalışmaları kapsamında kursiyerlere ‘Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ eğitimi veriliyor.

YILDIRIM’DA ENGELLER YIKILIYOR

​Yıldırım Belediyesi’nin hayırsever Yıldırım ailesi desteği ile ilçeye kazandıracağı Makbule-Tevfik Yıldırım Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

YILDIRIM’DAN KARS VE ARDAHAN ÇIKARMASI

Yıldırım Belediyesi Kars ve Ardahan’a çıkarma yaptı. Kentler arasında dayanışmayı güçlendirmek, tecrübe paylaşımını artırmak ve yeni işbirliği imkânlarını değerlendirmek için düzenlenen programa, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra; Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimi Kurulu üyeleri, Bursa Sarıkamışlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Posoflular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Meclis üyeleri, iş insanları, sporcular ve sanatçılar katıldı.

İlk Önceki Toplam: 232 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.