‘EL EMEKLERİ FESTİVALİ’ GÖZ KAMAŞTIRDI

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK), Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezi ve Kadın Kooperatifleri kursiyerlerinin ürettiği ürünler, 6 gün boyunca Cazibe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘El Emekleri Festivali’nde görücüye çıktı.

YILDIRIM’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Yıldırım Belediyesi’nin gönüllü ekibi ‘Değirmen Gençlik’ ilçe sakinlerinin yaşamlarına dokunmaya devam ediyor.

MİMAR SİNAN SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Mimar Sinan Spor Salonu’nu, yürüyüş yolları, spor eğitim merkezleri, havuzları ile dört dörtlük spor kompleksine dönüştüren Yıldırım Belediyesi’nin çalışmalarında sona yaklaşıldı.

YILDIRIM YAZ AKADEMİSİ BAŞLIYOR

Yıldırım Belediyesi’nin alanında uzman 12 akademisyenin katılımıyla düzenleyeceği Yaz Akademisi, 25 Haziran’da başlıyor.

6 AYDA 22 BİN TON ASFALT

Yıldırım Belediyesi, yol çalışmalarına hız verdi. Yılın ilk 6 ayında yeni açılan yolların yanı sıra, eskiyen ve bozulan yolların yenilenmesinde 22 bin ton asfalt kullanıldı.

YILDIRIM’DA ‘SİT’ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün ‘Bursa ve Yalova İlleri Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında sit alanları sınırlarının yeniden değerlendirilmesine ilişkin çalışmalar doğrultusunda; Cumalıkızık, Hamamlıkızık, Balaban, Zeyniler Mahallerinin sit sınırlarının yeniden düzenlenerek 4 mahalleye ilişkin ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanları’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylanarak 14.06.2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

İlk Önceki Toplam: 226 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.