YENİ YETENEKLER ‘YILDIRIM’DAN ÇIKIYOR

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “Yeni yetenekleri Yıldırım’da ortaya çıkaracağız.”

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ‘ATIK GETİRME MERKEZİ’

Yıldırım Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye yeniden kazandırmak amacıyla ilçeye ‘Atık Getirme Merkezi’ kazandırıyor.

YILDIRIMIN ANNELERİ BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “Gelişim çağındaki çocuklara rol model olan ebeveynleri bilinçlendirmek adına ‘Anne-Çocuk Akademisi’ni hayata geçirdik.”

‘CNC TEZGÂHLARI VE PROGRAMLAMA’ KURSUNA YOĞUN İLGİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz:“ Mezun olan kursiyerlerimiz, Makine ve Otomotiv Sanayiinde Bilgisayar Destekli Tasarım Elemanı, Bilgisayar Destekli Cam Operatörü ve CNC Operatörü olarak görev alacaklardır” dedi.

ÜRETEN KADINLARA YILDIRIM DESTEK

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan  ‘Şükraniye Kadın Eğitim ve Girişimcilik Merkezi’ ve ‘Her Dem Kadın Kooperatifi’nin açılışı, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in de katıldığı törenle gerçekleştirildi.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ‘ANNE ÇOCUK ATÖLYESİ’

Yıldırım Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların anneleri ile birlikte nitelikli zaman geçirebilmesi amacıyla ‘Anne Çocuk Atölyesi’ni başlattı.

İlk Önceki Toplam: 156 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki