YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI

Yıldırım Belediyesi’nin ilçede yaşayan kadınların spor yapması için hizmete açtığı spor merkezleri Yıldırımlı kadınların yüzünü güldürüyor.

YILDIRIM GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ GÜN SAYIYOR

​Yıldırım Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı eliyle ilçeye kazandıracağı Yıldırım Gençlik ve Spor Merkezi’nde çalışmalar süratle devam ediyor.

SAMANLI’DA TAŞKIN RİSKİ TARİHE KARIŞIYOR

​Yıldırım Belediyesi, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) ile imzaladığı protokol kapsamında, Uludağ'dan gelen ve zaman zaman taşkınlara sebep olan Cenup Kanalı’nda dere ıslahı gerçekleştiriyor.

EMEKTAR KİTAPLAR KIRTASİYE ÇEKİNE DÖNÜŞÜYOR

Yıldırım Belediyesi, okulların açılmasına kısa bir süre kala, eski kitapları kırtasiye hediye çekine dönüştürerek öğrencilere ve ailelere destek oluyor.

YILDIRIM’DA MEMUR ADAYLARINA KPSS PROVASI

Gençlerin hedeflerine ulaşması için birçok önemli çalışmaya imza atan Yıldırım Belediyesi,  eğitime olan desteğini sürdürüyor.

‘ ERGUVAN’ DA SERTİFİKA COŞKUSU

Anadolu'nun dört bir yanından asırlar boyunca süre gelen kültür mozaiğinin, Yıldırım'da sahnelendiği Erguvan Halk Oyunları Kursu sona erdi.

İlk Önceki Toplam: 240 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Yıldırım Belediyesi'ni Instagram'da takip edin.

KAMU SPOTU