YILDIRIM'LI MİNİKLER İÇİN GÜVENLİ OYUN ALANLARI

Yıldırım Belediyesi, parklarda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara ve çocuklara daha keyifli ve rahat vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

YILDIRIM’DA MODERN ALTYAPI HAMLESİ

Yıldırım Belediyesi bünyesindeki tesislerinde üreterek kendi ihtiyacını karşıladığı asfalt çalışmalarıyla şehri modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.

YILDIRIM’DAN KURBAN’DA ÖRNEK TEMİZLİK UYGULAMALARI

21 farklı noktada oluşturulan kurban kesim alanları ile vatandaşlar hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştiriyor.

BAŞKAN YILMAZ YILDIRIMLILAR İLE BAYRAMLAŞTI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bayram ve Cuma namazının ardından ilçe sakinlerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle Pınarbaşı Şehitliği’ni ziyaret etti.

‘KURBAN BEREKETTİR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçe sakinlerinin ve tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramı’nı kutladı.

İlk Önceki Toplam: 69 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki