15 TEMMUZ İHANETİ UNUTULMAYACAK!

Yıldırım Belediyesi’nin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde, ihaneti unutturmamak ve şehitleri anmak için düzenlediği törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YILDIRIM BEYT-İ MAKDİS AKADEMİ BAŞLADI

Yıldırım Belediyesi, Siyaset ve Medya Akademisi, Düşünce ve Medeniyet Akademisi’nin ardından hayata geçirdiği Strateji Güvenlik Okulu ve Beyt-i Makdis Akademisi ile ilçenin eğitim, kültür ve düşünce hayatına katkı sunuyor.

YILDIRIMLI ÇOCUKLARIN HAVUZ KEYFİ

Yıldırım Belediyesi, Vakıf Mahallesi’nde kurulan havuzda 540 çocuğa yüzme öğretiyor.

MEVLANA 7. ETAP’TA İNŞA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Mevlana Mahallesi kentsel dönüşüm projesiyle ilgili basın bilgilendirme toplantısında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “7. etap’ta ihale süreci tamamlandı. Önümüzdeki günlerde yüklenici firmaya yer teslimi yapacağız. 2023 şubat ayında mevlana’da yeni yaşam başlayacak” dedi.

GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI YILDIRIM’DA YAŞATILIYOR

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Sokak Oyunları Şenliği” yaklaşık 500 çocuğun katılımıyla büyük bir coşku içerisinde başladı.

YILDIRIM ‘GELECEĞE’ YATIRIM YAPIYOR

Erikli Çocuk Aktivite Merkezi’nde verilen eğitimlere katılan minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

İlk Önceki Toplam: 139 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki