YILDIRIM’DA ATILIM YILI…

2 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “2021, projelerimizin vücut bulacağı atılım yılı olacak. Değerlerin şehri Yıldırım’ın geleceği için, samimiyet ve gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ CAD-CAM EĞİTİMİ

Yıldırım Belediyesi’nin, nitelikli iş gücü yaratarak istihdama katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Bilgisayar Destekli İmalat (Cad-Cam) eğitimi başladı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖREV BAŞINDAKİ POLİSLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü sebebiyle Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi’ni ziyaret ederek görev başında çalışan polis memurlarının polis haftasını kutladı.

YILDIRIM’IN DAVULCULARI MANİ EŞLİĞİNDE DAVUL ÇALACAK

Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayı geleneği olan davulculara yönelik eğitim programı düzenledi.

YILDIRIM RAMAZAN’A HAZIR

Yıldırım Belediyesi, ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganıyla hazırladığı programla 11 ayın sultanını, kentin ruhuna ve kimliğine uygun yaşatacak.

YILDIRIM’IN SOKAKLARINDA AÇ HAYVAN KALMAYACAK

Yıldırım Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun bulundukları bölgelere mamamatik ve kedi besleme odakları yerleştirdi. Gönüllü hayvanseverler, beslenme noktalarının temizliğini yapacak ve mama ihtiyacını karşılayacak.

İlk Önceki Toplam: 125 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki