3 KATLI EVDEN 3 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

​İlçenin her noktasında vatandaşların sağlığını ve huzurunu korumak için çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, bir temizlik operasyonu daha gerçekleştirdi.

YILDIRIMLI MİNİKLERDEN SAĞLIKLI GÜLÜŞLER

​Yıldırım Belediyesi’nin çocuklara yönelik sağlık eğitimleri sürüyor.

HEDEFİMİZ DOĞAYLA TARİHLE BARIŞIK BİR YILDIRIM

​Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen Yıldırım Belediyesi 2019-2024 Seçim Dönemi’nin 16. Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumunda 2021 yılı faaliyet raporu belediye meclisi tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.

HER MAHALLEYE ÖZGÜN PROJE

​Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, kurum amirleri ve 16 mahalle muhtarı ile istişare toplantısında bir araya geldi.

‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kış Spor Okulları’nda eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

ONLAR MİKROP SAVAŞÇISI

​Yıldırım Belediyesi çocuklara yönelik eğitim ve farkındalık çalışmalarını sürdürüyor.

İlk Önceki Toplam: 88 sayfa, 1. sayfadasınız
Son Sonraki