Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

• Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Bu fırsat kaçmaz

Yeni bir iş ve kariyer hayali kuranlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Yıldırım Belediyesi, Bursa’da ciddi bir açıklığı olan ve gençlere iş ve kariyer imkanı sunan Sosyal Medya Uzmanlığı eğitimi için düğmeye bastı. 15 Nisan’da başlayacak program. 4 hafta sürecek ve her pazar günü 2 eğitmen eşliğinde 4 saat yapılacak. Toplam 16 saatlik eğitim programının sonunda ise katılımcılara Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifikası verilecek.Bursa’daki belediyeler arasında ilk kez Yıldırım Belediyesi tarafından başlatılacak eğitim programına katılanlar ise; alınında Türkiye’nin en iyileri olan eğitmenlerden ders alma imkanı bulacak. Yıldır Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Murat Dağıtmaç, Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, Cumhurbaşkanı Yönetmeni Okan Özbay, Sosyal Medya Fenomeni ve Uzmanı Alaattin Çağıl, İletişim Danışmanı Erdal Erdoğdu, Tv programcısı Ayşe Dursun tarafından verilecek sertifika programında; sosyal medyaya giriş, sosyal medya ve kişisel markalaşma, sosyal medya araçları, içerik yönetimi, mecralar, dijital okur yazarlık, sosyal medya ve siber güvenlik, sosyal medyada fenomen olmak ve etkin kullanım, vatandaş gazeteciliği, sosyal medya strateji ve kampanya yönetimi, dijital diploması ve e- belediyecilik, online itibar ve kriz yönetimi, dijital pazarlama, sosyal medya ve CRM, sosyal medya alımı yönetimi konularında eğitimler verilecek.

Başvuru İçin Tıklayınız.