YILDIRIM YİNE ÖRNEK OLDU

Kurban satış alanları ve kesim bölgelerindeki çalışmaları ile örnek çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ilçe sakinlerinin takdirini kazanmaya devam ediyor.

BAŞKAN EDEBALİ, YILDIRIMLILARIN BAYRAMINI KUTLADI

Bayramların birlik, beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin biraraya geldiği, küskünlerin barıştığı, şefkat dolu günleri en hayırlılarından olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sakinlerinin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

SELÇUKBEY VE EĞİTİM MAHALLE KONAKLARI GÜN SAYIYOR

Gelecek nesillere mahalle kültürünün ve sahip olunan toplumsal değerlerin aktarılmasına önem veren Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı konaklarla mahalleleri ayakta tutuyor.

YILDIRIMLI MİNİK RAKETLERDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Yıldırım Belediyespor’un yıldız tenisçileri Kağan Orman, İlmeray Masat, Nuh Mete Düzgün ve Mina Kaş Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Yaz Kupası’na kazandıkları madalyalarla damga vurdular.

TEMİZLİKTE YILDIRIM BELEDİYESİ FARKI

Yıldırım Belediyesi, 214 yılından bu yana Temizlik İşleri Müdürlüğü’ nün yaptığı titiz çalışmalarla 793 bin 148 ton evsel katı atık toplayarak ilçede kirliliğe izin vermedi.

DEPREM GERÇEĞİ UNUTULMAMALI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye’de yaşanmış depremler arasında en fazla can ve mal kaybına neden olan Gölcük depreminin 19. yıl dönümünde yaşanan acıların hafızalarda tazeliğin koruduğunu söyledi.