YILDIRIMLI MİNİKLERDEN GERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİ

Okul öncesi eğitim ile temel eğitime hazırlanırken, toplumun kültürünü, değerlerini ve geleneklerini de öğrenen Yıldırımlı minikler, ‘Geleceğim İçin Geri Dönüşüm’ sergisi ile geri dönüşüm farkındalığı uyandırdı.

YILDIRIM’DA BAHAR HAREKATI

Yıldırım Belediyesi, baharın tabiatı uyandırmasıyla birlikte park ve bahçelerdeki çalışmalarını hızlandırdı.

BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞU MİNİKLERE BIRAKTI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik öğrencileri makamında ağırladı.

ÇOCUKLAR ‘BAYRAM’ ETTİ

Tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Yıldırım Belediyesi, miniklere unutamayacakları bir bayram yaşattı.

SENSİZ OLMAZ GÜLLÜK

Her Cuma ilçenin bir mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşacak olan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bu kapsamda Güllük sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

ÇOCUKLAR ‘BAYRAM’ EDECEK

Yıldırım Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle 20-21 Nisan’da düzenleyeceği Çocuk Şenliği ile Yıldırımlı çocuklara bayram coşkusunu yaşatacak.