YILDIRIM BELEDİYESİ YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

Yıldırım Belediyesi geri dönüşüm çalışmaları ve çevre koruma politikasıyla, atıkların geri dönüşümü ve kaynakların verimli kullanılması konusunda yürüttüğü seferberlikte bir ilke daha imza attı.

YILDIRIM’IN PARKLARINA ESTETİK DOKUNUŞ

İlçenin parklarında gerçekleştirdiği temizlik, sulama ve revizyon çalışmaları ile vatandaşlara sağlıklı sosyal alanlar hazırlayarak şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle de ilçenin güzelliğine güzellik katıyor.

HER YAŞTAN YILDIRIMLIYA ETKİLİ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Yıldırım Belediyesi, bireylere ve ailelere rehberlik hizmeti verdiği Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile Yıldırımlılara destek olmayı sürdürüyor.

YILDIRIM'DA KUTSAL TEMİZLİK

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

YILDIRIM YARDIMLAŞARAK GÜÇLENİYOR

Sosyal belediyecilik çalışmalarının üst seviyede gerçekleştiği dayanışma şehri Yıldırım’da, sosyal projeler ile ihtiyaç sahiplerinin yüzleri gülüyor.

‘YILDIRIM AİLESİ’ BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında buluşan ilçedeki kamu kurum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.