YILDIRIMLI HALTERCİLERDEN TÜRKİYE 3.LÜĞÜ

Yıldırım Belediyespor halter takımı, Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu.

YILDIRIM’A KARDEŞ ZİYARETİ

Batı Trakya’nın Gümülcine şehrine bağlı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Genel Sekreteri Nihat Binbaşı ile beraberindeki heyet, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti.

YILDIRIM’DA ÇOCUKLAR BİRLİKTE BÜYÜYOR

Yıldırım Belediyesi, çocukların teknolojiyi kullanırken sosyal çevrelerinden uzaklaşmadan, parkların çocuk sesleriyle çınlaması için desteğini sürdürüyor.

YILDIRIMLI RAKETTEN ALTIN BAŞARI

Yıldırımlı raket Kaan Orman, Türkiye Tenis Federasyonu Balıkesir 10 Yaş Tenis Turnuvası’nda şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ENGELLİ ÖĞRENCİLER BÜYÜLEDİ

Yıldırım Belediyesi, Müzik Akademisi öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterileri ayakta alkışlandı.

KAÇAK YAPILAŞMAYA GEÇİT YOK

Yıldırım Belediyesi ile Yıldırım Kaymakamlığı iş birliğinde muhtarlarla gerçekleştirilen ‘İstişare, Değerlendirme ve Tanışma Toplantısı’na ev sahipliği yapan Başkan Oktay Yılmaz, ilçede kaçak yapılaşmaya taviz verilmeyeceğini vurguladı.