EVLİLİK VE AİLE OKULU YILDIRIMLILARI BEKLİYOR

Toplumun sağlam temellerle ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hayata geçirilen Evlilik ve Aile Okulumuza yeni kursiyerlerimizi bekliyoruz” dedi.

YILDIRIM'DA PARKLARIN TABELALARI ÇOK FARKLI

Yeşil alan ve park sayısında büyük atılım yaparak sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, çocuk ve dinlenme parklarının ruhlarına uygun tabelalarıyla da fark oluşturuyor.

İŞARET DİLİYLE HUTBE

Engellilere yönelik projeleri ile farkındalık oluşturmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki camilerde Cuma namazlarındaki vaaz ve hutbeyi işaret diline çevrilerek engellilere anlatılmasını sağlıyor.

YILDIRIM’DA ANADOLU ESİNTİLERİ

Yıldırım Belediyesi kültür ve sanatı Yıldırımlılarla buluşturmayı sürdürüyor.

YILDIRIM'DA TARİH YENİDEN CANLANIYOR

Yıldırım Belediyesi, ünlü yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer'in moderatörlüğünü yaptığı 'Tarihin Ardından' programında divan şiiri üstadı Hayati İnanç'ı konuk etti.

‘EMİRSULTAN’ TİYATRO OYUNU TAM NOT ALDI

Kültür sanat faaliyetleriyle ilçeye ivme kazandıran Yıldırım Belediyesi, Emirsultan’ın hayatını tiyatro sahnesine taşıdı.