YILDIRIMLI KADINLARIN BİLGİ VE BİRİKİMİ ÜRETİME DÖNÜŞÜYOR

Yıldırım Belediyesi, kadınların ekonomik hayata katılmasına verdiği önemi ve desteği, ‘Yıldırım Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi’ni faaliyete geçirerek gösteriyor.

YILDIRIMLI TAEKWONDOCU RAKİP TANIMIYOR

Yıldırım Belediyesporlu Şüheda Nur Güler, Uluslararası Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda 3’üncülük madalyasının sahibi oldu.

YILDIRIM, TEHLİKE OLUŞTURAN YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

Yıldırım’ın daha yaşanabilir, daha güvenli ve gençlerin sağlıkla yetişebileceği bir ilçe olması için çalışmalarının sürdüğünü belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, metruk binaların yıkımının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

KOSOVALI BAKAN'DAN BAŞKAN EDEBALİ'YE ZİYARET

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kosova İçişleri Bakan Yardımcısı Nehat Mustafa’yı makamında ağırladı.

EĞİTİME BAŞKAN EDEBALİ DESTEĞİ

Geleceğin inşasının donanımlı yetişen nesillerle gerçekleşeceğini her fırsatta vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede eğitim veren Bursa Teknik Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

MÜZİK AKADEMİSİ'NDEN SANATLA TERAPİ

Müzik Akademisi, bakıma muhtaç zihinsel ve engelli vatandaşlara verdiği sanat eğitimi ile adeta bir terapi merkezi konumunda bulunuyor.