YILDIRIMLILAR NİSAN AYINDA DA SANATA DOYACAK

Kültür-sanat etkinlikleriyle ilçenin vizyonunu değiştiren Yıldırım Belediyesi, Nisan ayı için yine oldukça zengin bir program takvimi hazırladı.

CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLİĞİNE ‘YILDIRIM’ ÖZEN

Yıldırım Belediyesi, hayata geçirdiği temizlik hizmetleri ile ilçe sakinlerine sağlıklı bir şehirde yaşama imkânı sağlamak için, 659 kişilik temizlik ordusuyla haftanın her günü çalışıyor.

ALTI AYDA 75 BİN YILDIRIMLI TİYATRO İZLEDİ

Yıldırım Belediyesi, kültür sanat faaliyetleri kapsamında 55 bini çocuk, 75 bin kişiyi tiyatro ile buluşturdu.

ALTI AYDA 75 BİN YILDIRIMLI TİYATRO İZLEDİ

BALABANBEY’DE FETİH COŞKUSU

Bursa’nın fethinin 690. yıldönümü, Osmanlı’nın beylikten devlete geçişinin anahtarı olan Yıldırım’da coşkuyla kutlandı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali Yeni Yıldırım’ı inşa ederken temel referanslarının Osmanlı Medeniyeti olacağını vurguladı.

YILDIRIM’DA KADIN DAYANIŞMASI

Toplumların kalkınmasının ancak, hayatın her alanında etkin rol alan ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla mümkün olduğunu vurgulayan Şükran Edebali, “Kadınların üretimde daha fazla yer almasını teşvik etmeliyiz” dedi.