Ağustos

YILDIRIM BELEDİYESİ
KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESİM YARIŞMASI KURALLARI

•  Resim yarışmasına 6 – 17  yaş gruplarında ki çocuklar katılacaktır.
  •  Yarışmaya katılan çocukların 6 – 9 yaş    10 – 13 yaş   14 – 17  yaş olmak üzere 3 farklı yaş grubu olarak değerlendirmesi yapılacaktır. Dereceye giren her gruptaki ilk 3 öğrenciler ödüllendirilecektir.
  • Resimlerin değerlendirmesi alanında uzman öğretmenlerden oluşan heyet tarafından yapılacaktır.
  • Resim yarışması 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı olarak belirlenmiştir. Bu tema ile ilişkisiz resimler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  •  Resimlerde suluboya, pastel boya, sentetik boya, yağlıboya, silinmez ispirtolu kalem, ince uçlu keçeli kalem, kullanılabilir.
  •  Resimler A3 boyutunda yatay veya dikey, paspartusuz olmalıdır, çerçevelenmemeli ve etrafı süslenmemelidir.
  •  Yarışma başvuruları 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü itibariyle başlayacak 27 Ağustos 2021 Cuma  günü mesai bitimi sona erecektir.
  • Resimler Yıldırım Belediyesi, Barış Manço Kültür Merkezi, Hançerli Medresesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ve Emir Buhari Kültür merkezine tutanak karşılığı teslim edilecektir.
  • Resimleri Whatsapp (0530 488 91 83) üzerinden Adı Soyadı ve Yaşını yazıp resimle beraber gönderip yarışmaya katılabilirsiniz.
  • Resimleri teslim ederken korunaklı şekilde olması ve yıpranmadan teslim edilmesine özen gösterilmesi gerekmektedir.
  •  Resimlerin arka yüzünün sağ alt köşesine, yarışmacının ve velisinin adı, soyadı, yaşı, ilçesi ve telefon numarası tükenmez kalemle açık olarak yazılmalıdır. Bilgileri eksik olan veya aynı bilgilerle birden fazla resim ile katılan yarışmacıların resimleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
  •  Katılımcılardan yarışma için herhangi bir ücret alınmayacaktır.
  •  Resmin özgün, herhangi bir yarışmada ödül almamış, ticarileşmemiş ve yayımlanmamış olması gerekmektedir.
  • Dereceye giren çalışmalar kontenjan dahilinde Belediyemize bağlı merkezde sergilenecektir.
  • 27 Ağustos Cuma günü mesai bitimi sonrası Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından görevlendirilen personel Yıldırım Belediyesi, Hançerli Medresesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ve Emir Buhari Kültür merkezindeki resimleri tutanakları ile birlikte teslim alarak Barış Manço Kültür merkezinde değerlendirecek olan Juriye teslim edecektir.
  • 28 Ağustos Cumartesi günü resimler Barış Manço Kültür Merkezi’nde belirlenen juri tarafından ek’te  belirtilen ölçütlere göre değerlendirmesi yapılacaktır.
  • Ödüller;
Birincilere, Bisiklet
İkincilere, Akıllı Saat
Üçüncülere, Kulaklık
Dereceye giren 50 kişiye süpriz hediyeler.