YIL-MEK KURSİYERLERİNDEN KAĞIT RÖLYEF SERGİSİ

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’yla, hünerli eller birbirinden eşsiz eserlere imza atıyor.

YILDIRIM’DA 7’DEN 77’YE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Yıldırım Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı.

YILDIRIM’DAN GELECEĞE YATIRIM

Yıldırım Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha aktif olarak katılımı sağlamak adına ilçeye kazandıracağı gençlik merkezlerinden birini Vatan Mahallesi’nde inşa etmeye hazırlanıyor.

YILDIRIM BELEDİYESPOR ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

Yıldırım Belediyespor U15 Futbol Takımı, Klasman 5. Grup'ta elde ettiği sonuçlarla şampiyonluk iddiasını her geçen hafta daha da güçlendiriyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN SELÇUKBEY MAHALLESİNE MODERN HİZMET BİNASI

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde başladığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıyor.

YILDIRIMLI LİSELİLER KÖKLERİNE TUTUNUYOR

Ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen programda Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son