YILDIRIM’DA KANSERLE MÜCADELEDE ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ

Yıldırım Belediyesi, KETEM’de gerçekleştirilen ücretsiz taramalar ile kansere karşı etkin mücadelesini sürdürerek ilçe sakinlerinin sağlığına doğrudan katkı veriyor.

YILDIRIM’DA ‘STANDART’LAR YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) temsilcilerini ağırladı.

İTALYA’DA ERGUVAN ESİNTİSİ

Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Oyunları Topluluğu İtalya’nın Pontelandolfo kasabasında düzenlenen ‘Pontelandolfo Folk 2018 Festivali’nde Türkiye’yi temsil etti.

SÖZ GENÇLERDE

Yıldırım Belediyesi, gençler için farkındalık yaratmak, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerin devamlılığını sağlamak, ilçenin geleceğine ve şehre yön verecek fikirler üretmek konusunda ortak bir anlayış oluşturmak amacıyla ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

YILDIRIM, GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçeye kazandırmaya hazırlandığı Yiğitler Spor Tesisi’nde inşaat seviyesi yüzde 95’e, Akçağlayan Spor Tesisi’nde ise seviye yüzde 85’e ulaştı.

YILDIRIMLI GENÇLER GELECEĞİ PLANLIYOR

Yıldırım Belediyesi geleceğin yöneticileri olacak gençleri aynı masa etrafında toplayarak yönetimde söz sahibi olmaları adına ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenliyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son